• Ingrid Brekelmans

  Ingrid Brekelmans

  Directeur
  T.: 020 - 6225404

  Profiel

  Ingrid is  1 mei 2017 gestart als directeur. Zij werkte de afgelopen jaren als zelfstandig consultant en projectmanager maar heeft ook functies vervuld als consultant, marketing/communicatiemanager, directeur en programmamanager in de ICT, marketing en de financiële wereld.
  Zij is energiek, analytisch, mens én resultaatgericht en een echte netwerker. Door haar marketing-en verandermanagement achtergrond weet ze te achterhalen wat mensen inspireert en activeert. Daarnaast is ze in staat complexe zaken te vertalen naar voor iedereen begrijpelijke taal. Ze heeft oog voor  innovatie en weet dit op pragmatische wijze toe te passen.
  lees meer lees minder
 • Alice Westera

  Alice Westera

  Vrijwilligster
  T.: 020 - 6225404

  Profiel

  Alice is sinds de zomer van 2014 vrijwilligster bij ANMEC. In het dagelijks leven is zij accountmanager bij een marktonderzoekbureau in Diemen. Alice kreeg de behoefte om naast haar commerciële baan een andere uitdaging op te pakken. Ze werd voorzitter in de Ouder Advies Commissie van het KDV van haar zoon. Vanuit die functie ontmoette ze Mirella Vierveijzer in de Week van het Jonge Kind. Alice is thuis met een grote liefde voor natuur opgevoed. Natuur en kinderen vindt zij een prachtige combinatie. Ze ondersteunt de NatuurMEdiatheek met het ontwikkelen van themapakketten voor 2-6 jarigen.
  lees meer lees minder
 • Casper Kraima

  Casper Kraima

  Facilitair medewerker
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Casper is de steun en toeverlaat op velerlei gebied van ANMEC: automatisering, inkoop, reparatie en onderhoud, groothuishoudelijke zaken en bedrijfshulpverlener. Hij begon in 1991 bij ANMEC als stagiaire vanuit zijn opleiding Natuur en Milieu. In 1995 is hij als projectmedewerker bij ANMEC gekomen en sinds 1998 in vaste dienst.
   

  lees meer lees minder
 • Jolanda van der Heijden

  Jolanda van der Heijden

  DTP / officemanagement
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Als officemanager is Jolanda een belangrijke verbindende schakel in de ANMEC-organisatie. Daarnaast is Jolanda verantwoordelijk voor de vormgeving van de lesmaterialen en communicatiemiddelen en de huisstijl van ANMEC. Haar ervaring als vormgever / DTP-er in de reclamewereld komt daarbij goed van pas.
  Jolanda werkt sinds 2010 bij ANMEC
  lees meer lees minder
 • Marijke Galama

  Marijke Galama

  Vrijwilligster
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Als vrijwilligster bij ANMEC ondersteunt Marijke in de NatuurMEdiatheek. Je komt haar tegen op woensdagmiddag. Marijke heeft 35 jaar in de jeugdsector gewerkt en is betrokken geraakt bij ANMEC via de schooltuinen en haar passie voor tuinieren en groen. In haar eigen straat beheert ze al jaren de tuintjes in de boomspielgels.
  lees meer lees minder
 • Nienke Kwikkel

  Nienke Kwikkel

  Consulent
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Nienke Kwikkel is een goede organisator met oog en gevoel voor de inhoud en methodieken. Daarmee adviseert zij organisaties bij het uitwerken van nieuwe plannen en beheert zij het NME fonds. Zij werkt sinds 2008 bij ANMEC.
  lees meer lees minder
 • Annette de Vries

  Annette de Vries

  makelaar Jong Leren Eten
  T.: 020 - 622 54 04

  Profiel

  Annette werkte afgelopen jaren als zelfstandig professional in vele samenwerkingsverbanden op het terrein van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie- en transitievraagstukken. Annette houdt van het schakelen tussen macro en micro, tussen groot denken en praktisch handelen, tussen beleid maken en persoonlijk in beweging komen. Sinds 2015 werkt ze als projectleider en adviseur strategie en ontwikkeling voor ANMEC, sinds augustus 2016 als waarnemend directeur en binnenkort start ze als kwartiermaker Jong Leren Eten voor Noord-Holland.
  lees meer lees minder
 • Betty Wijnhoven

  Betty Wijnhoven

  Medewerker NatuurMEdiatheek
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Betty Wijnhoven werkt sinds 2003 bij ANMEC. Ze beheert de NatuurMEdiatheek.
  lees meer lees minder
 • Elena Francissen

  Elena Francissen

  Consulent
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Al sinds 2004 is Elena verbonden aan ANMEC. Eerst als projectleider NME in Zeeburg, waarvoor zij veel lessen en uitleenproducten ontwikkelde en uitvoerde. Vaak was ze met schoolklassen in de natuur van Amsterdam Oost te vinden. Tegenwoordig ligt het accent van haar werk meer op het adviseren en trainen NME-ers en medewerkers in het basisonderwijs en de kinderopvang. Ze zet zich op die manier in voor kwalitatief betere NME en meer groen, natuurbeleving en duurzaamheid. Elena zet daar haar kennis en ervaring als bioloog, excursiegever, gecertificeerd screener voor de Groen Gelinkt Expertscore en scout voor in. Daarnaast is Elena binnen het team verantwoordelijk voor de communicatie. Elena is begonnen als educatief medewerker op een van de schooltuinen in Amsterdam en maakte in 2004 de overstap naar ANMEC.
  lees meer lees minder
 • Lisa Arkenbout

  Lisa Arkenbout

  Stagiair
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Lisa volgt de master Organic Agriculture aan de Wageningen Universiteit. Haar interesse gaat vooral uit naar de knelpunten in het voedselsysteem, de filosofie achter onze voedselconsumptie en hoe verbetering van communicatie hier een rol in kan spelen. Voor ANMEC is ze bezig met een onderzoek naar groene buurtinitiatieven en hoe de communicatie met de buurt versterkt kan worden.

  lees meer lees minder
 • Mirella Vierveijzer

  Mirella Vierveijzer

  Consulent
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Mirella is een deskundige, enthousiaste en veelzijdige consulent. In projecten als 'Plek onder de zon' laat ze zien goed te kunnen organiseren en samenwerken om zo het beste resultaat neer te zetten. Daarnaast is ze een goede docent en trainer voor verschillende doelgroepen zoals basisschoolleerlingen, klassenassistenten in opleiding en pedagogisch medewerkers in de kinderopvang.
  Mirella werkte bij verschillende NME organisaties voordat ze in 2006 bij ANMEC kwam werken.
  lees meer lees minder